foto

Frank Sieckel

  • nar. 1961
    Nordhausen, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nacht über Berlin (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
Jenseits der Mauer (TV film)
Liebe Mauer
Unter anderen Umständen - Auf Liebe und Tod (TV film)
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Místo činu: Slaná smrt (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
Arn
Heimweh nach drüben (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Männer im gefährlichen Alter (TV film)
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
2002 Die Hoffnung stirbt zuletzt (TV film)
2001 Der Solist - Kuriertag (TV film)
Sass

TV seriály

2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Krkavčí matka (S13E03)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Lékařské pochybení (S01E02)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Mörderisches Spiel (S04E02)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace