foto

Brian McDairmant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

1998 Real Life (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2011 Velkolepá výzva (TV seriál)
2008 Divoká Čína (TV seriál)
Velký, větší, největší (TV seriál)
2006 First Emperor, The (TV film)
2005 Ape to Man
Divoká Evropa (TV seriál)
2004 British Isles: A Natural History (TV seriál)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)
2001 Empires: Egypt's Golden Empire (TV seriál)
1998 Body Story (TV seriál)
Twockers
1996 Einstein Revealed (TV film)
1994 Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
1990 Zázraky života (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Tajná historie: Tajemství Velké čínské zdi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky