foto

Annette Schreiber

  • nar. 22.8.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Antonio Vivaldi, un prince à Venise (TV film)
Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
2003 Il était une fois Jean-Sébastien Bach

TV seriály

2012 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Mariages (S03E26)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Rozmary lásky (TV seriál)
1994 Les Garçons de la plage (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
1989 Salut les musclés (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace