foto

Sarah Finigan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ashes in the Snow
2015 Sufražetka
2014 Chavez
Marvellous (TV film)
2008 Cass
Twisted Tale of Bloody Mary, The
2007 28 týdnů poté
2006 Take 3 Girls

TV seriály

2014 Edge of Heaven (TV seriál)
Nové světy (TV seriál)
The Great Fire (TV seriál)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Paolo (S02E02)
2003 Coming Up (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
2009 Jack Rozparovač v Americe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace