foto

Sarah Finigan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ashes in the Snow
2015 Sufražetka
2014 Chavez
Marvellous (TV film)
2008 Cass
Twisted Tale of Bloody Mary, The
2007 28 týdnů poté
2006 Take 3 Girls

TV seriály

2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
Nové světy (TV seriál)
The Great Fire (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
Pohřeb (S02E04)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Borgiové (TV seriál)
Paolo (S02E02)
2003 Coming Up (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
2009 Jack Rozparovač v Americe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky