foto

Barbara Prakopenka

  • nar. 29.4.1992 (29 let)
    Gomel, Bělorusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 In Wahrheit - Jagdfieber (TV film)
Ziemlich russische Freunde (TV film)
2018 Blind ermittelt - Die toten Mädchen von Wien (TV film)
Odříznutí
Sestřička z hor: Vina a trest (TV film)
Skin Creepers
2017 Sestřička z hor: Návrat do života (TV film)
Sestřička z hor: Odvaha nade vše (TV film)
Sestřička z hor: Rodinná pouta (TV film)
Sestřička z hor: Zlomené srdce (TV film)
2016 Das letzte Abteil
Hotel Heidelberg - Kommen und gehen (TV film)
Polizeiruf 110 – Der Preis der Freiheit (TV film)
Zwei Leben. Eine Hoffnung. (TV film)
2015 Leerzeichen Liebe (studentský film)
2007 Innere Werte (TV film)

TV seriály

2021 Das Quartett (TV seriál)
Die Tote vom Balkon (E03)
Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Hart am Wind (E12)
2020 Blutige Anfänger (TV seriál)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Tanz (S11E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Pod podmínkou (S25E06)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Von Liebe und Leid (S04E19)
Helen Dorn (TV seriál)
Schatten der Vergangenheit (E09)
Policie Hamburk (TV seriál)
Matrjoška (S12E17)
Inga Lindström (TV seriál)
Nevěsta na útěku (E77)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sprachlos (S20E06)
2016 Alles Liebe, Annette (TV seriál)
Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Freier Fall (E01)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Freundschaftsdienste (S02E28)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Legionär (S14E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
Místo činu (TV seriál)
Das Recht, sich zu sorgen (S47E20)
2015 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Fluchtversuch (S04E09)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Online-Girl (S15E06)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
Revolverheld (S03E10)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dolly 2 (S08E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schöne neue Welt (S09E04)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Muž s oštěpem v zádech (S01E03)
Místo činu (TV seriál)
Zlatý náramek (S43E33)
Holky na odpis (S43E32)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Zurück in die Wirklichkeit (S09E09)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Luftnummer (S10E14)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Pohřešované štěstí (S04E10)
Problémová Nele (S04E02)
2006 Červené růže (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky