foto

Adam Nagaitis

  • nar. 7.6.1985 (33 let)
    Chorley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
2017 Smrtihlav
2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
Sufražetka
2014 71
Peterman
The Inbetweeners 2
Zasněžený ráj
2008 Local, The

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Open Wide, O Earth (E03)
Please Remain Calm (E02)
1:23:45 (E01)
2018 The Terror (TV seriál)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Strigoi (E08)
Spring-Heel'd Jack (E04)
In Manus Dei (E03)
další epizody (4)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Right in the Nuts (E05)
Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Law & Order: UK (TV seriál)
Tremors (S07E02)
Tracks (S07E01)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace