foto

Adam Nagaitis

  • nar. 7.6.1985 (35 let)
    Chorley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gunpowder Milkshake
2018 Cizinec ve vlaku
2017 Smrtihlav
2016 Očím skryté (TV film)
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
Sufražetka
2014 71
Peterman
The Inbetweeners 2
Zasněžený ráj
2008 Local, The

TV seriály

2019 Vánoční koleda (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
Open Wide, O Earth (E03)
Please Remain Calm (E02)
další epizody (4)
2018 The Terror (TV seriál)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Strigoi (E08)
Spring-Heel'd Jack (E04)
In Manus Dei (E03)
další epizody (4)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Right in the Nuts (E05)
Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Tremors (S07E02)
Tracks (S07E01)
2004 Outlaws (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)