foto

Adam Nagaitis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2015 Sufražetka
2014 Peterman
The Inbetweeners 2
Zasněžený ráj
71
2008 Local, The

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
2015 Code of a Killer (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Vykázáni (TV seriál)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace