foto

Nick Hendrix

  • nar. 19.3.1985 (35 let)
    Ascot, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Legendy zločinu
Sufražetka
2012 Stíhači Red Tails
2011 Captain America: První Avenger

TV seriály

2019 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bod rovnováhy (S21E01)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vypusťte klauny (S20E06)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
Caustonští lvi (S20E04)
další epizody (6)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletí deváté symfonie (S19E06)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
Poslední odpal (S19E03)
další epizody (4)
2016 Koruna (TV seriál)
Třaskavá želatina (S01E06)
Marcella (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2013 Bílá královna (TV seriál)
War at First Hand (E05)
Lightfields (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2012 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently with Class (S05E02)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)

Dokumentární

2019 Inspector Barnaby - Die Dokumentation: 20 Dinge, die Sie in Midsomer tun sollten, bevor Sie sterben (TV film)

Divadelní záznam

2015 Man and Superman (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky