foto

Daniel Brocklehurst

  • nar. 1971
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Stretford Wives, The (TV film)

TV seriály

2020 Cizinec (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2019 Brassic (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2018 V bezpečí (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 1 (E01)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (5)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
2014 The Driver (TV seriál)
2012 Accused (TV seriál)
Stephen's Story (S02E03)
2011 Exil (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Three Boys (S01E05)
2010 Accused (TV seriál)
Liam's Story (S01E04)
2007 Talk to Me (TV seriál)
2006 Sorted (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Old Flame (S03E05)
Dark Friends (S03E02)
Liamday (S03E01)
2005 Shameless (TV seriál)
Sister, Sister (S02E09)
Welcome to the Family (S02E06)
The Garden Competition (S02E03)
další epizody (4)
2004 Shameless (TV seriál)
We're Getting Married (S01E03)
2001 Linda Green (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Brassic (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 Brassic (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky