foto

Reent Reins

  • nar. 10.10.1943 (75 let)
    Ottendorf, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das Duo - Herzflimmern (TV film)
2001 Open Sky - Abenteuer eines weltraumreisenden Hundes
1991 Místo činu - Finále v Rothenbaumu (TV film)
1989 Otto - Der Außerfriesische
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1975 Tatort - Schöne, Belinda (TV film)
1974 Die Kugel war Zeuge (TV film)
Macbeth (divadelní záznam)
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
Tatort - Strandgut (TV film)
1969 Altersgenossen (TV film)
Das Wunder von Lengede (TV film)
1968 Feldwebel Schmid
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)
1970 Die Kriminalnovelle (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace