foto

Katinka Auberger

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Club der roten Bänder - Wie alles begann
So weit das Meer (TV film)
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2015 O bílém hadovi (TV film)
2013 Tore tančí
2012 Nägel mit Köppen (TV film)
Schilf
2011 Dora Heldt: Tante Inge haut ab (TV film)
2010 Ins Blaue (studentský film)
Tajemný cizinec
2009 Der verlorene Sohn (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2008 Liebe im Halteverbot (TV film)
2007 Der Blinde Fleck
Hranice zoufalství (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Die Diebin und der General (TV film)
Heim
2004 Die Albertis (TV film)
2003 Bella Block - Tödliche Nähe (TV film)

TV seriály

2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
Sibel & Max (TV seriál)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace