foto

Erich Krieg

  • nar. 8.6.1951 (69 let)
    Iserlohn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die vermisste Frau (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Rückkehr des stillen Gastes (TV film)
2014 Stille Nächte (TV film)
2013 Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
Místo činu: Hamburk - Vražda na ostrově (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Süskind
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
2010 Ein Leben auf Probe
2009 Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2008 Tatort - Und Tschüss (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
Die blaue Grenze
2004 Das Kommando (TV film)
Tatort - Stirb und werde (TV film)
2001 Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Tatort - Der Präsident (TV film)
1997 Kalte Küsse (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)

TV seriály

2017 Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Kante von Wismar (S13E03)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Muž s oštěpem v zádech (S01E03)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schützenfest (E04)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Todesmelodie (S05E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Krysí hnízdo (S12E05)
2006 Červené růže (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky