foto

Till Franzen

  • nar. 18.5.1973 (47 let)
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Weihnachten im Schnee (TV film)
2018 Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2017 Hausbau mit Hindernissen (TV film)
2016 Tři odstíny lásky (TV film)
2005 Die blaue Grenze

TV seriály

2020 Charlotte Link (TV seriál)
Im Tal des Fuchses (E14)
2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2018 Wolfsland (TV seriál)
Irrlichter (E04)
2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
2015 Weinberg (TV seriál)
Trauma (E04)
Dämonen (E03)
Verhängnis (E02)
další epizody (4)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Výhra (S02E08)
Smrt pod palmami (S02E07)
Car a tesař (S02E06)
další epizody (4)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Die blaue Grenze

Herecká filmografie

Filmy

2001 Entinen Mies (studentský film)
Not Going Down (studentský film)

TV seriály

1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky