foto

Friedrich Karl Praetorius

  • nar. 6.1.1952 (67 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hotel Lux
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Liebe im Halteverbot (TV film)
2005 Die blaue Grenze
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
2003 Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
2001 Jako lovná zvěř (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Kommissare Südwest - Die Lüge (TV film)
1997 Coup, Der (TV film)
Gelegenheit macht Liebe (TV film)
Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
1996 Tatort - Bienzle und der Traum vom Glück (TV film)
1995 Dreigroschenoper, Die (TV film)
1993 Tatort - Kesseltreiben (TV film)
1986 Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1985 Hose, Die (TV film)
Küken für Kairo
1984 Liebe ist kein Argument
1983 Bella Donna
Die wilden Fünfziger
1981 Fahrt nach Schlangenbad, Die (TV film)
Landluft (TV film)
Tatort - Beweisaufnahme (TV film)
1980 Geburt der Hexe
1973 Něžnost vlků

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Benzín (S03E11)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Ohne Mama geht es nicht (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Die Viersteins (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Clara (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
Alles Paletti (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace