foto

Stephan Schreck

  • nar. 24.3.1968 (51 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
2010 Vater Morgana
2007 Der Mungo (studentský film)
Taiketsu
2006 Die Tote vom Deich (TV film)
2005 Willkommen im Club
2004 Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Brána k nebesům
Smrtelné nebezpečí (TV film)
1999 Barschel
1995 Prasátko Rudi

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 MEK 8 (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Anruf (S02E01)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace