foto

Isalinde Giovangigli

  • nar. 26.5.1964 (55 let)
    Aix-en-Provence, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Venkovský lékař
2014 Dommages collatéraux
Hippocrate
Parenthèse
2013 A Long Way from Home
Hraji mrtvého
2012 La Mer à boire
On se quitte plus (TV film)
Simple question de temps (TV film)
The Unlikely Girl
2011 La Brindille
Mother's Milk
Na jih
Tata Bakhta (TV film)
2010 Mon père, Francis le Belge (TV film)
2009 Jako dětská hra (TV film)
2008 11,43
La très très grande entreprise
2007 Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)

TV seriály

2017 Caïn (TV seriál)
Récidive (S05E04)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Famille décomposée (S11E03)
2015 Mes chers disparus! (TV seriál)
Vivre sa vie... à quel prix ? (E05)
Aimer sans mentir ? (E04)
Vaincre sans combattre ? (E03)
další epizody (4)
2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Cauchemar en Côte-de-nuits (S03E02)
2013 Vaugand (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Musical camping (S05E04)
2012 Clash (TV seriál)
Main Courante (TV seriál)
No Limit (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
À votre service (TV seriál)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
La Grande Invasion (S03E02)
Ca décoiffe au camping (S03E01)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Doc Love au camping (S02E03)
Magique camping (S02E01)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
Vive les vacances! (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Tombé du ciel (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Sans mobile apparent (S11E01)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace