foto

Mehmet Kurtuluş

  • nar. 27.4.1972 (47 let)
    Salzgitter, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Abikalypse
2018 Qui a tué Lady Winsley ?
2017 Schneeflöckchen
2016 Tereddüt
2015 Fünf Freunde 4
2014 Sejmi prezidenta
2012 Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2011 Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
Tatort - Leben gegen Leben (TV film)
2010 Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
Transfer
2009 Tatort - Häuserkampf (TV film)
Vasha
2008 Tatort - Auf der Sonnenseite (TV film)
2007 Caccia segreta (TV film)
Místo činu: Otázka cti (TV film)
Pars: Kiraz operasyonu
2005 Eine Liebe in Saigon (TV film)
2004 Proti zdi
Soundless
2002 Abdülhamit düserken
Equilibrium
Nackt
2001 Boran
Herz
Tunel
2000 V červenci
1999 Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
1998 Kurz und schmerzlos
1996 Getürkt

TV seriály

2018 Ochránce (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
2017 Culpa - Niemand ist ohne Schuld (TV seriál)
Die Falle (E04)
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Gönül Evinde Yas (S01E19)
Kırmızı Kaftan (S01E18)
Sırların Gölgesinde (S01E17)
další epizody (12)
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Masumiyetin Gücü (S01E07)
Enkırazın Eşiğinde (S01E06)
Çiçeklerin Ateşi (S01E05)
další epizody (7)
2004 Kasirga insanlari (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky