foto

Tassadit Mandi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paris la blanche
2016 Den dobytí Bastily
Ne m'abandonne pas (TV film)
2015 Dheepan
Panelový svět
2013 Harissa mon amour
Les Invincibles
2010 Nejvyšší patro, levé křídlo
2009 Le Siffleur
2008 Fortunes (TV film)
2006 Azur a Asmar
2005 Arbre et l'oiseau, L' (TV film)
Backstage
Návrat
Permis d'aimer (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
2002 Život mě zabíjí
1996 Povolání: Učitel
1992 Krize

TV seriály

2019 Chérif (TV seriál)
Parce que tout doit avoir une fin - partie 2 (S06E12)
Piégé (S06E10)
Le chat connaît l'assassin (S06E06)
další epizody (5)
2018 Chérif (TV seriál)
Sur le fil - Part 2 (S05E10)
Sur le fil - Part 1 (S05E09)
Au cœur du crime (S05E08)
další epizody (6)
2017 Chérif (TV seriál)
La Dernière séance (S04E08)
2016 Chefs (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Chérif (TV seriál)
Chantages (S03E06)
2015 Nina (TV seriál)
Qui trop embrasse (S01E06)
Chérif (TV seriál)
Et Associés (S02E10)
Au suivant (S02E07)
A coeur ouvert (S02E03)
další epizody (4)
2013 Chérif (TV seriál)
Injustice (S01E04)
Détectives (TV seriál)
Jeu de piste (S01E02)
Convictions intimes (S01E01)
2008 Aïcha (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2007 La Commune (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace