foto

Tassadit Mandi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paris la blanche
2016 Ne m'abandonne pas (TV film)
2015 Asphalte
Dheepan
2013 Harissa mon amour
Les Invincibles
2010 Nejvyšší patro, levé křídlo
2009 Le Siffleur
2008 Fortunes (TV film)
2006 Azur a Asmar
2005 Arbre et l'oiseau, L' (TV film)
Backstage
Návrat
Permis d'aimer (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
2002 Život mě zabíjí
1996 Povolání: Učitel
1992 Krize

TV seriály

2013 Détectives (TV seriál)
Chérif (TV seriál)
2008 Aïcha (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2007 La Commune (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace