foto

Pierre Curzi

  • nar. 11.2.1946 (74 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les Vieux Chums
2018 Pád amerického impéria
2016 Nový život Paula Sneijdera
2015 Chorus
2007 Doba temna
2006 Roméo et Juliette
2005 Chcete být hvězdou?
2004 Comment conquerir l'Amérique en une nuit
Pobřeží
2003 Invaze barbarů
1999 Matroni et moi
1994 April One
Coeur à prendre (TV film)
Děti za milión dolarů (TV film)
1992 Cravates léopards, Les (TV film)
1990 Babylone
Jsi krásná, Jeanne
1989 Dans le ventre du dragon
1986 Pouvoir intime
Úpadek amerického impéria
1985 Le million tout-puissant
1984 Le crime d'Ovide Plouffe
Le jour S...
1983 Lucien Brouillard
Maria Chapdelaine
1982 En plein coeur
Yeux rouges, Les
1981 Plouffe, Les
1980 Fantastica
Suzanne
1979 Riel (TV film)
1976 Parlez-nous d'amour
1973 Allées de la terre, Les
Tu brûles... tu brûles...
1971 On est loin du soleil

TV seriály

2014 Nouvelle Adresse (TV seriál)
La Vérité (S01E11)
Les Secrets (S01E07)
Lutter (S01E06)
další epizody (5)
2005 Le négociateur (TV seriál)
Providence (TV seriál)
2004 Smash (TV seriál)
1997 Masque, Le (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
Virginie (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
1992 Shehaweh (TV seriál)
1990 Les filles de Caleb (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Miléna Nova Tremblay (TV seriál)
1986 Des dames de coeur (TV seriál)
L'amour avec un grand A (TV seriál)
1984 Un amour de quartier (TV seriál)
1977 Duplessis (TV seriál)

Dokumentární

1985 Caffe Italia Montréal

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky