foto

Šin'ičiró Ikebe

  • nar. 15.9.1943 (77 let)
    Mito, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Haru o seotte
2009 Curugidake: Ten no ki
2007 Sláva filmovému tvůrci!
2006 Baruto no gakuen
2005 Icuka dokušo suru hi
Ubume no natsu
2003 Spy Sorge
Winter Days
2001 Vlažná voda pod červeným mostem
2000 Dokuritsu shonen gasshoudan
Inoči no umi
Karafuru
1998 D-zaka no sacudžin džiken
Júdžó: Friendship
1997 Seto'uči moonlight serenade
Úhoř
1993 Máda da jo
1991 Edodžó tairan
Srpnová rapsodie
1990 Ruten no umi
Sny Akiry Kurosawy
Šónen džidai
1989 Harasu no ita hibi
1987 Hanazono no meikjú
Kuplíř
1986 Shiroi yabô
1985 Hana ičimonme
1984 Mirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu
Seto'uči šónen jakjú dan
1983 Balada o Narajamě
Okinawa no shonen
1982 Himejuri no tó
1981 Eidžanaika
1980 Kagemuša
1979 Kosokade gokko
Moje úloha je pomsta
1975 Sakura no mori no mankai no šita
1973 Cesta

TV seriály

1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1982 Tóge no gunzó (TV seriál)
1979 Amerika monogatari (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (26)

TV pořady

1967 NET Opera Theater (TV pořad)