foto

Danielle Winits

  • nar. 5.12.1973 (46 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Veneza
2018 Os Farofeiros
2017 Ninguém Entra, Ninguém Sai
2013 Odeio o Dia dos Namorados
2012 Até que a Sorte nos Separe
2009 Normais 2, Os - A Noite Mais Maluca de Todas
2008 Sexo com Amor?
2006 Se Eu Fosse Você
2005 Um Lobisomem na Amazônia
1999 Até que a Vida nos Separe
Trapalhão e a Luz Azul, O
Zoando na TV

TV seriály

2019 Eu, a Vó e a Boi (TV seriál)
2010 Vida Alheia, A (TV seriál)
2006 Minha Nada Mole Vida (TV seriál)
Páginas da vida (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2002 O Quinto dos Infernos (TV seriál)
Pastores da Noite (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
2000 Uga Uga (TV seriál)
1999 Chiquinha Gonzaga (TV seriál)
1998 Corpo Dourado (TV seriál)
Flora Encantada (TV seriál)
Turma do Didi, A (TV seriál)
1997 Justiceira, A (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
Příští oběť (TV seriál)
1993 Sex Appeal (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky