foto

Benjamin Townsend

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Maskovaný hrdina zasahuje

TV seriály

2015 Thunderbirds Are Go! (TV seriál)
2013 Max Steel (TV seriál)
2011 Monsuno (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Ooohhhasis (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Myšák Geronimo Stilton (TV seriál)
2007 Iron Kid (TV seriál)
Správná pětka - na stopě (TV seriál)
2006 Tajná mise (TV seriál)
2002 ¡Mucha Lucha! (TV seriál)
2001 Super Duper Sumos (TV seriál)
1998 Bad Dog (TV seriál)
Fat Dog Mendoza (TV seriál)
1987 Želvy Ninja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky