foto

Walter Burke

  • nar. 25.8.1908
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 4.8.1984 (75 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Hustler of Muscle Beach, The (TV film)
1973 Murdock's Gang (TV film)
Sicilské nešpory
1972 Goodnight, My Love (TV film)
1971 Chandler
Podporujte svého pistolníka!
1970 The Boy Who Stole the Elephant (TV film)
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
1968 Podporujte svého šerifa!
1967 Elvis Presley: Pořádný průšvih
Prezidentův psychiatr
Stranger on the Run (TV film)
1966 Velký Bill
1964 My Fair Lady
1963 The Wheeler Dealers
Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1962 Beauty and the Beast
Jack zabíjí obra
Jak byl dobyt Západ
1960 Let No Man Write My Epitaph
1959 The Crimson Kimono
1958 Never Love a Stranger
1951 M
The Guy Who Came Back
1950 Dark City
Double Deal
Mystery Street
The Killer That Stalked New York
1949 Všichni královi muži
1948 Obnažené město

TV seriály

1979 Hello, Larry (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Penguin's a Jinx (S01E04)
Fine Feathered Finks (S01E03)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Fair Exchange (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Big Tall Wish (S01E27)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace