foto

Christine Belford

  • nar. 14.1.1949 (72 let)
    Amityville, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ruffian (TV film)
1992 Yes, Virginia... (TV film)
1991 Žena, která zhřešila (TV film)
1986 The Ladies Club
1983 Christine
Šumivé cyankáli (TV film)
1982 The Neighborhood (TV film)
1980 Karbaník (TV film)
Piráti (TV film)
1979 High Midnight (TV film)
1978 Colorado C.I. (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1976 Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
1972 Groundstar Conspiracy, The
Kapesné
1971 Vanished (TV film)

TV seriály

1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
All That Jazz (S07E28)
Přerušujeme tento program (S07E18)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Narozeniny 1 (S06E31)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Těžká volba (S02E24)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Laskavost cizích lidí (S03E15)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
Chuckie se vrací (S02E17)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Living Dolls (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
The Truth Will Out (S01E16)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda na zakázku (S02E12)
1984 Empire (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
It's Not Easy (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Beauty Burglars (S02E03)
1981 Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Adelaide (S01E13)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
With This Gun, I Thee Wed (S01E11)
Married: The First Year (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Wonder Woman Meets Baroness Von Gunther (S01E02)
1975 Kate McShane (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Survival of the Fittest (S01E02)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Cool Million (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky