foto

Pascal Gimenez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
Mes grand-mères et moi (TV film)
2014 La clef des champs (TV film)
2012 La femme cachée (TV film)
2008 Falešné obvinění (TV film)
2006 Le serment de Mado (TV film)
2005 Lucile et le petit prince (TV film)
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)

TV seriály

2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le vin nouveau n'arrivera pas (S06E02)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Six (E06)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky