foto

Roby Schinasi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Dents, pipi et au lit
2016 Dalida
Outsider
2015 Baby, Baby, Baby
Poslední lekce
2013 Liberace! (TV film)
2012 Ma première fois

TV seriály

2017 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2016 Addict (TV seriál)
La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
2015 Příliš brzy (TV seriál)
Jamais sans mes filles ! (S05E03)
2013 Chérif (TV seriál)
Faux-semblants (S01E02)
2012 Super drbna (TV seriál)
Monstrózní ples (S06E05)
Prohnilé skandály (S06E03)
Hledá se Serena (S06E01)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
Victoire Bonnot (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
Paradise kemp (TV seriál)
Un fantôme au paradis (S02E05)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
L'internat (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Prise d'otage (S04E11)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky