foto

Vincent Primault

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Je n'ai pas changé
2013 Láska v oblacích
2011 I love Perigord (TV film)
2010 Les Méchantes (TV film)
2009 Ticket gagnant (TV film)
2006 Le procès de Bobigny (TV film)

TV seriály

2019 Chérif (TV seriál)
Parce que tout doit avoir une fin - partie 2 (S06E12)
Parce que tout doit avoir une fin - partie 1 (S06E11)
Piégé (S06E10)
další epizody (12)
2018 Nu (TV seriál)
Chérif (TV seriál)
Sur le fil - Part 2 (S05E10)
Sur le fil - Part 1 (S05E09)
Au cœur du crime (S05E08)
další epizody (10)
2017 Nina (TV seriál)
Un vol sans retour (S03E10)
Chérif (TV seriál)
Que justice soit faite (S04E10)
Otages (S04E09)
La Dernière séance (S04E08)
další epizody (9)
2016 Chérif (TV seriál)
Rien ne va plus (S03E10)
Les jeux sont faits (S03E09)
Sans appel (S03E08)
další epizody (9)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Loin des yeux (S04E05)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Nuit de la lune rousse (S01E06)
Chérif (TV seriál)
Et Associés (S02E10)
Au feu (S02E09)
A ma fille (S02E08)
další epizody (10)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Secrets et mensonges (S09E12)
2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
La Cavale (S08E08)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
Reine d'un jour (S01E07)
Diagnostic : meurtre (S01E06)
další epizody (8)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Trahison (S07E16)
Mauvais présage (S07E15)
Ecart de conduite (S07E14)
další epizody (16)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Matador (S06E10)
Entre toi et moi (S06E09)
A corps perdus (S06E07)
další epizody (8)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Une place au soleil (2/2) (S05E14)
Accident de parcours (S05E12)
Coeur de pierre (S05E11)
další epizody (9)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Coup de foudre

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Coup de foudre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace