foto

Scott Sowers

  • nar. 5.11.1963 (55 let)
    Arlington, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 23 Blast
2010 Opravdová kuráž
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí
2005 Nevěřte mužům
2004 Vesnice
2002 Stella Shorts 1998-2002
2001 Upheaval
2000 Erin Brockovich
1999 Kolébka ve větru
Modrý blesk
Čas zázraků (TV film)
1998 Boogie Boy
My Mother Dreams the Satan's Disciples in New York
1997 Proč právě já?
1996 Ripe
1995 Mrtvý muž přichází
Přepadení 2: Temné území
Vlak plný peněz
1994 Mládě (TV film)
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)

TV seriály

2013 Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zlá krev (S04E09)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2008 Horrible People (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Wainy Days (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pretend (S08E21)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rotten (S04E13)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
Paranoia (S02E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Judge Dread (S11E23)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
After Hours (S02E07)
1998 Milénium (TV seriál)
Through a Glass, Darkly (S03E07)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Deadbeat (S07E07)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Faith (S05E20)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
American Dream (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace