foto

Lionel Buisson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le goût du partage (TV film)
Ze všech sil
2012 Chien de guerre (TV film)
Divorce et fiançailles (TV film)
2010 Big Jim (TV film)
2007 Affaire Sacha Guitry, L' (TV film)
2006 Mademoiselle Gigi (TV film)

TV seriály

2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace