foto

Valérie Gil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La clef des champs (TV film)
2013 Něha
À corde tendue
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)
2003 Cena života
L'affaire Martial (TV film)
2002 Sarments de la révolte, Les (TV film)
Sous bonne garde (TV film)
2001 Zločin v ráji
1997 C'est pour la bonne cause
1994 Le Cri du coeur
Regarde les hommes tomber
1985 Dans les griffes de Thulius
1981 Vzhůru do boje!

TV seriály

2013 Chérif (TV seriál)
Faux-semblants (S01E02)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
A corps perdus (S06E07)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky