foto

Dong-gyoo Lee

  • nar. 14.8.1978 (42 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sigan wieui jib
2014 Joeun chingoodeul
2012 Banchangggyo
Mooseowoon iyagi
Rolpeulrei
2008 Dalkomhan geojitmal
2006 Seuseungeui eunhye
2005 Redeu ai
2004 Al pointeu
Sseom
2003 Naneun nareul pagoehal gwonriga ittda
Waildeu kadeu
2002 Yok mang
2001 Hera Purple

TV seriály

2019 kil-is (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2010 Bimileui hwawon (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
큰언니 (TV seriál)
2007 Kaseutera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky