foto

Bohumil Turek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1972 O chrabré Kordule (TV film)
1970 Kalifův prsten (TV film)
1969 Hádavá pohádka (TV film)
Neohrožený Mikeš (TV film)
Popelka (TV film)
Učedník kouzelníka Čáryfuka (TV film)
1968 Jak se Mette chtěla stát královnou (TV film)
Tři strýčkové a Dominik (TV film)
1967 O princezně, která pořád vařila (TV film)
1966 Kacafírek (TV film)

TV seriály

1974 Příběhy telátka Kopejtka (TV seriál)
1971 Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)
1968 Hup a Hop (TV seriál)
O vodníku Česílkovi (TV seriál)
1965 O pradědečkovi (TV seriál)
1960 Robot Emil (TV seriál)

Dokumentární

1968 Zpěváci a hudba (TV seriál)
Jiné tóny Pavlíny Filipovské (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace