foto

Grant Masters

  • nar. 2.12.1964 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blackline: The Beirut Contract
2014 Fossil
2013 Night of the Foxes
2011 Stormhouse
2005 Hra s nevěrou
2004 Fat Slags
1998 Cider with Rosie (TV film)
Driven
1997 Rules of Engagement (TV film)
1996 Tajnosti a lži
1995 Devil's Advocate (TV film)

TV seriály

2009 Paradox (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Na nesprávné stopě (S09E04)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál) - herec, a.z.
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Ellington (TV seriál)
Sharman (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Odpal, pane Beane (E12)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace