foto

John Sackville

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hampstead
2016 Ztracené město Z
2015 The Hoarder
2014 Fossil
2005 Dokonalá partie

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Pride & Joy (S01E08)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jezerní panna (S07E05)
2003 The Royal (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
2007 Mladý Jan Pavel II.: Setkání s ďáblem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace