foto

Juan Carlos Cantu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Tax Collector
2016 The Escort
2015 Vražda v Mexiku (TV film)
2011 Výkupné za manžela (TV film)
2008 Oko
Zvláštní škola
2007 Invaze
2005 English as a Second Language
2004 Mistr zločinu
2001 The Quickie
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Milenky v akci (TV film)
Super kšeft
1999 Special Delivery
1984 On the Line

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Ten správnej člověk (S05E03)
O 50 % míň (S05E02)
2019 Good Trouble (TV seriál)
Doble Quince (S02E03)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Rozmluva (S04E04)
Dýchej (S04E02)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Uklouznutí (S03E08)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Příštipkář (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S14E01)
2015 The Grinder (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Gang Related (TV seriál)
Saint George (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (11)
Castle na zabití (TV seriál)
Ve vyšším zájmu (S06E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stín (S06E08)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)
The Beetle (S01E09)
další epizody (6)
2012 1600 Penn (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
Prakticky dokonalá (S05E03)
Ztraceni (TV seriál)
Navěky (S06E09)
2008 Miss Guided (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Tři strany (S01E18)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
Pohotovost (TV seriál)
Darfur (S12E15)
2005 Lékařské záhady (TV seriál)
Mission La Roca: Part 1 (E19)
Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
2004 Method & Red (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mnutí klásků (S04E09)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj porcelánový Bůh (S03E13)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Blackout (S01E17)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky