foto

Juan Carlos Cantu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Tax Collector
2015 The Escort
Vražda v Mexiku (TV film)
2011 Výkupné za manžela (TV film)
2008 Oko
Zvláštní škola
2007 Invaze
2005 English as a Second Language
2004 Mistr zločinu
2001 Quickie, The
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Milenky v akci (TV film)
Super kšeft
1999 Special Delivery
1984 On the Line

TV seriály

2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Talk (S04E04)
Breathe (S04E02)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lantern (S03E10)
Fall (S03E09)
Slip (S03E08)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Cobbler (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S14E01)
2015 The Grinder (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Gang Related (TV seriál)
Saint George (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (11)
Castle na zabití (TV seriál)
Ve vyšším zájmu (S06E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stín (S06E08)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)
The Beetle (S01E09)
další epizody (6)
2012 1600 Penn (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
Prakticky dokonalá (S05E03)
Ztraceni (TV seriál)
Navěky (S06E09)
2008 Miss Guided (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Tři strany (S01E18)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
Pohotovost (TV seriál)
Darfur (S12E15)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mnutí klásků (S04E09)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj porcelánový Bůh (S03E13)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace