foto

Katrin Weisser

  • nar. 3.5.1975 (44 let)
    Celle, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Satisfakce 1720
2010 Rosamunde Pilcher: Když srdce pláče (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
Rosamunde Pilcherová: A najednou to byla láska (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Láska ve hře (TV film)
2003 Hledám impotentního muže
2000 Vrah v tobě (TV film)
1999 Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Muž s oštěpem v zádech (S01E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
Nina (E27)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die verlorene Tochter (S07E23)
Platzhirsche (S07E22)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crash (S03E14)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Dokonalá vražda (S06E13)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Wie bitte?! (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky