foto

Pavel Callta

  • nar. 12.2.1989 (31 let)
    Česká Lípa, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Muzzikanti

Dokumentární

2008 Tříkrálový koncert (koncert)

Hudební videoklipy

2020 Pavel Callta ft. Eva Burešová - Jako by byl náš poslední (hudební videoklip)
2019 Pavel Callta feat. Marta Jandová - Nechat vítr vát (hudební videoklip)
Projekt Gump - Protože to nevzdám (hudební videoklip)
2018 Pavel Callta - Doteky (hudební videoklip)
2017 Pavel Callta - Endorfin (hudební videoklip)
Pavel Callta - Vzácnej Den (hudební videoklip)
Pavel Callta - Čáry Života (hudební videoklip)
Pavel Callta feat. Leoš Mareš - Píšem si svůj sen (hudební videoklip)
2016 GENERACE O - Společný svět (hudební videoklip)
Pavel Callta - Jeden Team (hudební videoklip)
Pavel Callta - Pouto Přátelství (hudební videoklip)
Pavel Callta - Tak Promiň (hudební videoklip)
2015 Pavel Callta - Propojeni (hudební videoklip)
Pavel Callta: Terapeut (hudební videoklip)
2014 Pavel Callta: Mami (hudební videoklip)
Pavel Callta: Zrzka (hudební videoklip)
2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)
Pavel Callta: Usměj se (hudební videoklip)
2012 Pavel Callta: Sny skutečné jsou (hudební videoklip)
Pavel Callta: Ve hvězdách (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Pomozte dětem 2018 (TV pořad)
2017 Mattoni Koktejl Festival 2017 (TV pořad)
Pomozte dětem (TV pořad)
2016 NETuse (TV pořad)
To byl váš rok (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2015 Na baru (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
Soudkyně Barbara (TV pořad)
SuperStar 2015 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2016 Pavel Callta - Tak Promiň (hudební videoklip)
2015 Pavel Callta: Terapeut (hudební videoklip)
2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)
Pavel Callta: Usměj se (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Pavel Callta feat. Marta Jandová - Nechat vítr vát (hudební videoklip)
2014 Pavel Callta: Zrzka (hudební videoklip)
2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)
Pavel Callta: Usměj se (hudební videoklip)
2012 Pavel Callta: Sny skutečné jsou (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce