foto

Pavel Callta

  • nar. 12.2.1989 (28 let)
    Česká Lípa, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Muzzikanti

TV pořady

2017 Mattoni Koktejl Festival 2017 (TV pořad)
Pomozte dětem (TV pořad)
2016 Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
NETuse (TV pořad)
To byl váš rok (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
Soudkyně Barbara (TV pořad)
SuperStar 2015 (TV pořad)
2013 Živě z PALLADIA (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Pavel Callta - Čáry Života (hudební videoklip)
Pavel Callta - Endorfin (hudební videoklip)
Pavel Callta feat. Leoš Mareš - Píšem si svůj sen (hudební videoklip)
2016 GENERACE O - Společný svět (hudební videoklip)
Pavel Callta - Jeden Team (hudební videoklip)
Pavel Callta - Pouto Přátelství (hudební videoklip)
Pavel Callta - Tak Promiň (hudební videoklip)
2015 Pavel Callta - Propojeni (hudební videoklip)
Pavel Callta: Terapeut (hudební videoklip)
2014 Pavel Callta: Mami (hudební videoklip)
Pavel Callta: Zrzka (hudební videoklip)
2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)
Pavel Callta: Usměj se (hudební videoklip)
2012 Pavel Callta: Sny skutečné jsou (hudební videoklip)
Pavel Callta: Ve hvězdách (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2016 Pavel Callta - Tak Promiň (hudební videoklip)
2015 Pavel Callta: Terapeut (hudební videoklip)
2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)
Pavel Callta: Usměj se (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Pavel Callta: Zrzka (hudební videoklip)
2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)
Pavel Callta: Usměj se (hudební videoklip)
2012 Pavel Callta: Sny skutečné jsou (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace