foto

Ivan Robert Sertic

  • nar. 11.4.1971 (48 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pusa pro hrocha (TV film)
Sommer mit Hausfreund (TV film)
1997 Rosenkavalier
1994 4% muž v akci

TV seriály

2006 Freunde für immer - Das Leben ist rund (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace