foto

Lutz Lansemann

  • nar. 1940

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Die Wiederkehr (TV film)
2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
2010 Die Schwester (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
2007 Láska na Kubě (TV film)
2005 Liebes Spiel
Pusa pro hrocha (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
2002 Tattoo
2001 Der Schuß (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
2000 Půjčka za život (TV film)
1999 Dostatek důkazů (TV film)
Nicht ohne meine Eltern (TV film)
1997 Falsche Liebe (TV film)
1988 Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1972 Eisberg der Vorsehung, Der (TV film)

TV seriály

2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace