foto

Tim-Owe Georgi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vielen Dank für nichts
2005 Pusa pro hrocha (TV film)
2001 Zúčtování s minulostí
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)

TV seriály

2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt ve stovce (S01E05)
Vražda a zabití (S01E04)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace