foto

Art Frankel

  • nar. 4.1.1928 (92 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dělat zázraky (TV film)
Elena Undone
Záložní plán
2002 Kruh
2000 Milenky v akci (TV film)
1999 Magnolia
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
1991 Chraň si svůj život
Smrtící touha (TV film)
1989 Loupež (TV film)
Táta
1987 Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1986 Critters
1985 Ztraceni v Americe
1983 Balboa

TV seriály

2010 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše bolestivá realita (S09E09)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právo na smrt (S04E16)
Zoufalé manželky (TV seriál)
My jsme šťastní, vy jste šťastní (S05E02)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl a pivo zdarma (S01E07)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Mé tři čarodějky (S06E06)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Pět minut před půlnocí (S05E04)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cadillac (S07E14)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
The Currency We Trade In (S03E03)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky