foto

Marjorie Lovett

  • nar. 4.10.1932 (85 let)
    Long Branch, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Asteroid Kassandra (TV film)
2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Ophelia Learns to Swim
Super kšeft
Z jaké jsi planety?
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
1998 Nadaný žák
Psycho
Silnice E9 (TV film)
1996 Fanatik
Ptačí klec
1995 Stuart Saves His Family
1994 Betrayed by Love (TV film)
Jasné nebezpečí
1993 Mr. Jones
1992 Smrtelné probuzení (TV film)
1991 Danielle Steel: Táta (TV film)
1982 Supervisors
Tootsie

TV seriály

2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední chvíle v New Yorku (S09E03)
2002 American Dreams (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Alright Already (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Halloween (S02E06)
Akta X (TV seriál)
Leonard Betts (S04E12)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Down the Shore (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Working It Out (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace