foto

Eva Wittenzellner

  • nar. 7.12.1971 (48 let)
    Benediktbeuern, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eine Almhütte für Zwei (TV film)
2019 Nimm du ihn (TV film)
2018 Du bist nicht allein (TV film)
2015 Sibylle
2014 Der Prediger (TV film)
Julia und der Offizier (TV film)
2013 Klan Wagnerů (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Das Zimmer im Spiegel
2008 Baching (TV film)
2007 Das Letzte Stück Himmel (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Die Schöne und das Biest (S03E12)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky