foto

Keith Diamond

  • nar. 26.3.1962 (58 let)
    Jamaica, Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pig
2005 The Civilization of Maxwell Bright
2004 Klokan Jack: Brejden Ameriko
2003 Baadasssss!
Motorkáři
2001 Tvrďák
2000 Svatí z pouště
1998 Hranice zoufalství
1992 Dr. Giggles
1990 Čas probuzení
1983 Správná hra

TV seriály

2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Lovec (S03E06)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jednoduchý pohled (S01E04)
Tráva (TV seriál)
Mrtvá zóna (S01E06)
Útěk z vězení (TV seriál)
Rozhodnutí 2/2 (S01E02)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt jim sluší, část první (S07E21)
2004 LAX (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Popáleniny (S02E14)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Tribunál (S06E19) - a.z.
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pád z výšky (S01E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Barnstormers (S02E07)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt si přišla pro Halliwellovou (S03E16)
Smrt si bere světlonošku (S03E11)
2000 City of Angels (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Stopování s nepřítelem (S03E08)
Pohotovost (TV seriál)
Podivný let (S07E05)
Bentonovo rozhodnutí (S07E04)
1999 Akce (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Muži v černém (TV seriál)
Secret Service Guy (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Burn, Baby, Burn (E15)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
The Wages of Love (S02E02)
Cosby Show (TV seriál)
Theo's Final Final (S07E13)
1990 Cosby Show (TV seriál)
The Infantry Has Landed (and They've Fallen Off the Roof) (S07E08)
1989 Total Panic (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Surf's Up (S06E02)
1986 Miami Vice (TV seriál)
The Good Collar (S03E05)
1984 Mike Hammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky