foto

E.G. Marshall

  • nar. 18.6.1914
    Owatonna, Minnesota, USA
  • zem. 24.8.1998 (84 let)
    Bedford, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
1997 Absolutní moc
The Defenders: Payback (TV film)
1995 Nixon
1994 Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
1993 Monstrum (TV film)
1992 Ochotní dospělí
Russian Holiday
1991 Odvěký zákon (TV film)
1990 Dvě ďábelské oči
1989 The Hijacking of the Achille Lauro (TV film)
Vánoční prázdniny
1987 At Mother's Request (TV film)
1986 Gran fiesta, La
Ike (TV film)
Moc
My Chauffeur
Pod nátlakem (TV film)
1983 Saigon v roce Kočky (TV film)
Zima úzkosti (TV film)
1982 Creepshow
Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1981 Phoenix, The (TV film)
1980 Superman 2
1979 Transkontinentální expres (TV film)
Vampire (TV film)
1978 Interiéry
Lazarus Syndrome, The (TV film)
1977 Billy Jack Goes to Washington
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Independence
1975 The Abduction of Saint Anne (TV film)
1973 Money to Burn (TV film)
1972 Look Homeward, Angel (TV film)
Pursuit (TV film)
1971 City, The (TV film)
Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
The Pursuit of Happiness
Vanished (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1969 Littlest Angel, The (TV film)
Most u Remagenu
This Town Will Never Be the Same (TV film)
1968 Case of Libel, A (TV film)
Flesh and Blood (TV film)
1966 Hoří v Paříži?
Máky jsou také květy
Štvanice
1961 Town Without Pity
1960 Cash McCall
The Master Builder (TV film)
1959 Cherry Orchard, The (TV film)
Nátlak
The Journey
1958 Pirát
1957 Bachelor Party, The
Dvanáct rozhněvaných mužů
Man on Fire
1956 Hora pokušení
The Scarlet Hour
1955 Po levici Boha Otce
1954 Pushover
Stříbrný kalich
The Bamboo Prison
Vzpoura na lodi Caine
Zlomené kopí
1952 Diplomatic Courier
Joan of Arc (TV film)
1948 Volejte Northside 777
1947 13 Rue Madeleine
Untamed Fury
1945 Dům na 92. ulici

TV seriály

1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Quarantine (S01E10)
Heartbreak (S01E09)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
Shutt Down (S01E06)
další epizody (7)
1988 Emma: Královna jižních moří (TV seriál)
Tanner '88 (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
1981 Gangster Chronicles, The (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
1972 American Lifestyle (TV seriál)
1969 Government Story (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1964 Suspense (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
Sacco-Vanzetti Story, The (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1952 Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Trap, The (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miss Evers' Boys (TV film)
1995 Way West, The (TV film)
1994 George Marshall & the American Century (TV film)
1993 The Tribute: Mercury, Gemini, Apollo & Skylab
Tornadoes: The Entity
1992 Lincoln (TV film)
1983 Thank You, Mr. President: The Press Conferences of JFK
1975 Incredible Machine, The
1970 Kifaru... The Black Rhino
Through the Northwest Passage

TV pořady

1964 The 16th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace