foto

Jan Štěpánek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam)
Záhada (divadelní záznam)
2010 Famílie (divadelní záznam)
Poslední doutník (divadelní záznam)
Teremin (divadelní záznam)
Tři sestry (divadelní záznam)
2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
Tlustý prase (divadelní záznam)
2007 Celebrity s. r. o. (divadelní záznam)
2006 Akvabely (divadelní záznam)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
2004 Modrý Mauritius (TV film)
Nadměrné maličkosti: Bahno (TV film)
Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje (TV film)
Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
Nadměrné maličkosti: Podfuk (TV film)
Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad (TV film)
Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka (TV film)
Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly (TV film)
Nadměrné maličkosti: Vše pro syna (TV film)
2003 Nadměrné maličkosti: Muž, kterého chtějí (TV film)
2002 Monte Cristo (divadelní záznam)
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
1997 Princezna za tři koruny (TV film)
1992 Kocourkov (TV film)
1988 Zlatá flétna (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
Lásky na zítřek (TV film)
Pan Pickwick (TV film)
Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
1982 Zpěváci na kraji nemocnice (TV film)
1981 Štědrý den bratří Mánesů (TV film)
1976 Panenka z vltavské tůně (TV film)

TV seriály

2005 Honzík a Samuel aneb kudy vede cesta na sever (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2015 Antonín Dvořák: Slovanské tance 1. řada, op. 46 (koncert)
Modlitba za domov (TV film)
2014 Vyvoleni k utrpení (TV seriál)
2011 Obrazy ze života Boženy Němcové (TV film)
2010 Velikonoce v Lužici a pod Lužickými horami (TV film)
2009 Krajan G. M. (TV seriál)
2006 13. komnata Jožo Ráže (TV film)
2005 Nezničitelný Vladimír Menšík (TV film)

TV pořady

2016 Teleskop (TV pořad)
2012 Ceny Thálie 2011 (TV pořad)
2011 Ceny Thálie 2010 (TV pořad)
Planeta Yó (TV pořad)
2010 Český lev 2009 (TV pořad)
Mamba show (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2006 Pomáhejme si (TV pořad)
1999 Bakaláři 1999 (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
1994 Kavárna u Uršuly (TV pořad)
Kupé (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1988 Miliónová Helena (TV pořad)
1984 ABECEDA (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1980 Kytice pro TOČR (TV pořad)
1978 Báječné ženy na létajících strojích (TV pořad)
Co neodnesl čas (TV pořad)
1975 Kabaret U dobré pohody (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Famílie (divadelní záznam)
2009 Láska rohatá (TV film)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Kouzelná tetička Valentýna (TV film)
2004 Zakletá třináctka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace