foto

Bruce Gordon

  • nar. 1.2.1916
    Fitchburg, Massachusetts, USA
  • zem. 20.1.2011 (94 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Jezdec v čase
1978 Piraňa
1975 Lucy Gets Lucky (TV film)
1971 Machismo: 40 Graves for 40 Guns
1969 Hello Down There
1968 Slow Run
1962 Rider on a Dead Horse
Tower of London
1960 Key Witness
1959 Curse of the Undead
Mission of Danger - a.z.
1958 Pirát
1957 The Lark (TV film)
1954 King Richard II (TV film)
1949 Bratři Marxové: Love Happy
1948 Obnažené město
The Street with No Name

TV seriály

1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Run Buddy Run (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Colgate Theatre (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Target (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Harbormaster (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace