foto

Fred Lerner

  • nar. 2.2.1935
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 15.7.2009 (74 let)
    Ventura, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Nebezpečná přání
1999 Sběratel duší (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1997 Pilní zloději
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
1993 Omámení a zmatení
1992 Chuť zabíjet (TV film)
Maid for Each Other (TV film)
Mušketýři na Harleyích (TV film)
Rychlý jako blesk
1991 Poslední skaut
Proměna
Revolver na prodej (TV film)
1989 Slepá zuřivost
1988 Smrtonosná past
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
P.K. and the Kid
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Covenant (TV film)
1984 Grandview USA
V žáru velkoměsta
Žbluňk!
1983 Sawyer and Finn (TV film)
1982 Endangered Species
Říkají mi Bruce
1980 Nahá bomba
Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1979 Americathon
Cvok
Samurai (TV film)
Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
1978 The New Adventures of Heidi (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
Killer on Board (TV film)
Murder in Peyton Place (TV film)
Polda a bandita
1975 Zlé časy
1974 Dívčí komando
Foxy Brownová
1973 Motýlek
Soul of Nigger Charley, The
1972 Legenda o Charleym
1970 Tak mě někdy napadá
1969 Sterilní kukačka
1966 Krásné šílenství
1963 Palm Springs Weekend
1959 Girls Town

TV seriály

1995 Courthouse (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Promises of Someday (S01E16)
1987 Once a Hero (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Celebrity (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Children of Jamestown (S01E02)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Bratrova pomsta (S02E02)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S01E12)
Matt Houston (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Good Seeds (E04)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Seven Million Dollar Man (S02E05)
Run, Steve, Run (S01E13)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Někdy kulku uslyšíš (S01E17)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky