foto

Marcelo Melingo

  • nar. 19.10.1970 (49 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Desertor
2017 Arpón
2016 Gilda: No me arrepiento de este amor
2013 Matrimonio
2012 Korporace
2009 Andrés no quiere dormir la siesta
2004 Ay, Juancito
Dos ilusiones
2003 Cleopatra
1997 24 horas (algo está por explotar)
1996 Veredicto final

TV seriály

2019 M (TV seriál)
2015 Entre caníbales (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
2003 Dr. Amor (TV seriál)
Durmiendo con mi jefe (TV seriál)
2002 Rebelde Way (TV seriál)
2001 Yago, syn džungle (TV seriál)
2000 Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
1998 Casa natal (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
Mi familia es un dibujo (TV seriál)
1995 Amigovios (TV seriál)
La Hermana mayor (TV seriál)
1994 Aprender a volar (TV seriál)
Life College (TV seriál)
Montaña Rusa (TV seriál)
1992 Son de diez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky