foto

Holger Gotha

  • nar. 7.12.1960 (59 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sturköpfe (TV film)
Utta Danella: Pouto lásky (TV film)
2012 Denn im Loch ist es finster
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Mikado
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
2002 Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Tanker (TV film)
1997 Hannah
Liebe Lügen (TV film)
1992 Mord im Wald (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1990 Erwin und Julia
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Im Bunker (S03E12)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Omm, du bist tot (S02E14)
Bella Block (TV seriál)
Angeklagt (E34)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Rufmord (E13)
Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Date mit dem Tod (S07E04)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Záblesk (S10E03)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Terror (S02E01)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky