foto

Holger Gotha

  • nar. 7.12.1960 (58 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sturköpfe (TV film)
Utta Danella: Pouto lásky (TV film)
2013 Bella Block - Angeklagt (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Mikado
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
2002 Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Tanker (TV film)
2000 Případy profesora Capellariho: Mrtví nemlčí (TV film)
Straßen von Berlin - Abraxox, Die (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
1997 Hannah
Liebe Lügen (TV film)
1992 Mord im Wald (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1990 Erwin und Julia
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Rufmord (E13)
Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Záblesk (S10E03)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace