foto

Enid Blyton

  • nar. 11.8.1897
    East Dulwich, Lodnýn, Velká Británie
  • zem. 28.11.1968 (71 let)
    Hampstead, Lodnýn, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Hanni & Nanni - Mehr als beste Freunde - kniha
2014 Slavná pětka 3 - kniha
2013 Hanni & Nanni 3 - kniha
Slavná pětka 2 - kniha
2012 Slavná pětka - kniha
2010 Hanni a Nanni - kniha
1982 The Island of Adventure - kniha
1970 Pět kamarádů a velké dobrodružství - kniha
1969 De 5 og spionerne - kniha
1957 Five on a Treasure Island - kniha
Noddy in Toyland - kniha

TV seriály

2001 Noddy (TV seriál) - kniha
2000 Lilalu im Schepperland (TV seriál) - kniha
1998 Noddy (TV seriál) - kniha
1997 Enid Blytonová: Dobrodružství (TV seriál) - kniha
1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál) - kniha
Správná pětka (TV seriál) - kniha
1992 Noddy's Toyland Adventures (TV seriál) - kniha
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál) - kniha
1978 Famous Five, The (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace